Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

David Vodrážka je také starostou Prahy 13. Musím se ho zastat. V této funkci na mé dva dotazy, resp. e-maily promptně zareagoval.

První jsem formuloval poněkuď drze. Týkal se předloňské údržby chodníků v zimním období, kdy jsem ho v hlavičce e-mailu oslovil "Pane Vodrážko, i když mám dobré podrážky, přece jenom se bojím chodit po neudržovaném chodníku bla bla bla atd." tehdy mi pravda neodpověděl, ovšem druhý den neskutečně veliká parta mužů v oranžových uniformách statečně bojovala se škrabkami a se zledovatělým chodníkem.

Jeho druhá reakce se týkala mého postesknutí nad náhlým a neočekávaným uzavřením obchodního centra na pražských Lužinách. Pravda, neřekl nic moc, ale alespoň zareagoval.

0 0
možnosti
Foto

Formulace dotazu poněkud "přes čáru", ale ono se dát těžko slušně komunikovat s lidmi, kteří se chovají jako dobytek - k lidem, svěřenému majetku....

0 0
možnosti
DK

D 11K

10. 4. 2013 16:52

Ano, to je jistě pravda. Ale jedna z mála možností, která se politikům nabízí při odpovědích proč neodpovídají na dotazy občanů je právě urážlivost a sprostota těchto dotazů. Představte si (takřka nereálný) stav, kdy by všechny dotazy byly slušné a pokud možno i s nějakou věcnou otázkou... poté by se neměli na co vymluvit. Zároveň plně chápu naštvanost občanů, kteří to nevydrží a svůj hněv vyjádří slovně. Bohužel takováto aktivita má poté negativní vliv i na slušné dotazující, protože politik může přestat odpovídat - jako např. pak Vodrážka.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS