Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jáša

23. 1. 2012 22:53
Za daných okolností

je částka na cirkevní restituce neúměrně vysoká a nespravedlivá. Sanace bank byla provedená v době, když byla ekonomika Česka vyvedená na vzestupnou dráhu . Premier Zeman musel sanovat banky právě po činech tkzv.pravicových vlad. Dneska máme cca 500 000 nezaměstnaných, ekonomiku v TKZV.krizi , po korupčních činech

TKZV poctivých podnikatelů a politiků , kteří naší a nejen naší zemi přivedli  do krize. Nejdříve udělejte seznam cirkevního majetku, soudně dle zápisů v matrikách ověřte a pak vydávejte. Alespon najde práci alespon tisicovka vzdělaných lidí, kteří toto všechno budou dělat. Jsem přesvědčený, že stát při tom ušetří velmi značné naklady, které by prošustroval vyplacením majetku oceněným a provedeným od oka.

1 0
možnosti

Martin Kavka

23. 1. 2012 16:58
Ta častka zase není tak vysoká

když vezmu, kolik stály sanace rozkradených bank a zde se vyplácí náhrada za majetek, který není možný vydat......tedy existující a někomu patřící

0 0
možnosti

31pryc

23. 1. 2012 15:53
Věci veřejné opravdu nejsou mým favoritem,

ale autor tohoto článku zcela opomíjí jeden fakt. Politika, ač je sebešpinavější, sebeneprůhlednější, ač na politiky můžeme nadávat, jak chceme, politika je vždy otázkou hledání kompromisu. Aby strana byla schopná svůj program naplnit do posledního písmene, musela by volby vyhrát minimálně s nadpolovičním počtem hlasů, ale myslím, že ještě spíše s dvoutřetinovou (ústavní většinou) v parlamentu. Jinak je úplné splnění volebního programu nemyslitelné.

Domnívám se tudíž, že celý tento článek v podstatě není nic jiného, než negace strany VV a současně i negace schváleného návrhu "zákona o církevních restitucích".

Za nepochopení obecných principů fungování koaličních jednání posílám Rv

0 0
možnosti

Kamil Gregor

23. 1. 2012 17:46
Re: Věci veřejné opravdu nejsou mým favoritem,

No a co? Článek nezpochybňuje, že strana může v rámci koaličního jednání změnit názor. Jen poukazuje na případ, kdy k tomu došlo. Je na voliči, zda to bude brát do úvahy při rozhodování, jestli má pro danou stranu hlasovat znovu, ne?

0 0
možnosti

jendazmoravy

23. 1. 2012 15:23
Drobný komentář

Na začátku píšete, že ODS a TOP nespecifikovaly svůj přístup. Ale ODS i TOPka nepotřebovaly nic specifikovat, předpokládaly "vylepšování" toho, co měl už Topolánek. A VV jsou normální populisté, kteří budou znárodňovat, kdykoli jim výzkum agentur poví, že existují lidé, kterým by se to líbilo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1170x
Podpořeno fondem Otakara Motejla.

Seznam rubrik