Konec rusko-české totalitní kriminální fízlokracie!!!

Strana Volte Pravý Blok* ostře kritizuje ruko-české kriminální elity KGB-GRU a pseudopolitické kriminální tunel strany. Jaká je cesta z jejich poddanství?

V dalším článku ze seriálu předvolebních programů Vám představujeme stranu Volte Pravý Blok*. V našem předvolebním seriálu jsme se již věnovali volebním programům následujících subjektů: KSČMStrana svobodných občanůHlavu VzhůruÚsvit přímé demokracieČSSD, SPOZ, KDU-ČSL, Česká pirátská strana a ANO 2011.

Nejdůležitějším krokem je zbavit se představitelů kriminálních „elit“, které neřeší skutečný problém, jež „nás i náš národ genocidním způsobem ničí a až k naprostému odlidštění deformuje.“ Cibulkovo hnutí je přesvědčeno, že pokud se dokážeme těchto lidí zbavit, „vyřešíme jedním rázem 99 % všech našich dnešních […] problémů!!!“

K odstranění rusko-české třeskuté „demokracie“ je však potřeba probudit otupělé masmediálně zmanipulované lokajské ovčany. Rusko-česká masmédia našich otrokářů KGB/GRU jsou totiž továrnami na výrobu českého veřejného mínění a vymývání lidských mozků.

Potenciálním voličům strana radí, jak získat přesné a pravdivé informace: „práce se siderickým informačním kyvadlem (hvězdným kyvadlem) je mimořádně snadná a téměř každý ji zvládne za pět minut.“ Tím se má člověk vyprostit z prostoru, do něhož jsou vpouštěny pouze pseudoinformace a pseudomyšlenky, které neohrozí současnou moc.

Cibulkova strana zastupující lidi Dobra burcuje, aby se lidé postavili systému vysoce sofistikované politicko-masmediální totalitní policejní diktatury, a kandiduje proto i do současných voleb. Do nich přináší svůj program duchovního, mravního a národního obrození stavějícího na základech přímé demokracie.

Hnutí je však podle svých slov neustále šikanováno a cenzurováno. Už ve volbách roku 2006 by prý bylo 5. nejsilnější politickou silou, nebýt všudypřítomné manipulace a falšování. Strana doufá, že nyní se jí situaci podaří konečně zvrátit a změní osudy občanů dnes degradovaných na pouhý tažný dobytek.

*) plný název je dostupný na webu strany

Autor: Michal Zeman

Zdroj: cibulka.net

Nevíte koho volit? Zjistěte, která politická strana je nejbližší Vašim názorům pomocí naší Volební kalkulačky:

Fungující Volební kalkulačku si můžete snadno vložit do svého webu nebo do blogového článku, podobně jako zde. Je to stejně jednoduché, jako vložit video z YouTube. Stačí do html editoru (tlačítko "HTML" v editoru blogu) zkopírovat tento kód:

Více o volebních kalkulačkách u nás i ve světě si můžete přečíst na Wikipedii.

Pokud se vám tento článek líbí, podpořte občanské sdružení KohoVolit.eu pomocí DMS na číslo 87777 s textem: DMS KOHOVOLIT (cena 30Kč, z toho 27Kč pro KohoVolit.eu), DMS ROK KOHOVOLIT (cena 30Kč, z toho 27Kč, odchází automaticky každý měsíc po 1 rok) O našich dalších stejně zajímavých článcích se můžete dozvědět, když nás zalajkujete na Facebooku:


 

Přidat příspěvek by KohoVolit.eu.

Autor: D K | čtvrtek 26.9.2013 17:17 | karma článku: 6,63 | přečteno: 444x