Diskuse

Jan Keller: Jak se do Evropy volá…

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ČSSD, ODS, TOP09, KSČM, KDU-ČSL a Teličkova parta byli v parlamentu EU doteď. Nějak mě tyhle strany nechávají chladným a volit je znamená NIC NEDĚLAT, to ani nemá pak cenu chodit k volbám.

0 0
možnosti
Foto

Pan Keller je fantasta a patrně mimo realitu. Vstoupit v době normalizace do KSČ, to už vyžaduje hodně otrlosti. Doporučil bych mu přečíst životopis Jana Zábrany. Ten jako sedmnáctiletý píše (zděšen výsledky voleb 1946), že demokracie vyžaduje lidi vyspělé ....

Jiný sedmnáctiletý leze do zločinné partaje, aby si ulehčil cestičku, nebo proč? Určitě chtěl rozvrátit rodnou stranu zevnitř.

Doc. Vahala, proslulý neurochirurg (Nemocnice pod Petřínem) nedostal koncem šedesátých let titul profesora, neboť odmítl do strany vstoupi. Je charakter nebo charakter.

2 0
možnosti

Myslím, že jsou to naprosto geniální myšlenky. Firma bude tedy 4 dny zaměstnávat dejme tomu jednu účetní a v pátek účetní jinou (která je teď nezaměstnaná). První účetní bude mít plat 100%, druhá nevím, to pan Keller ještě nevymyslel. Samozřejmě správné by nejspíše bylo, aby obě měly 100% plat, protože dělají stejnou práci. Pokud by druhá měla 20% plat, nebylo by to pro ní nejspíše tak zajímavé, jak si pan Keller ve své vrozené dobrotě myslí.

Vše se uhradí v duchu známého hesla zabráněním daňových úniků (což tvrdil už před volbami jeden anonista).

Spíše doporučuji, aby jedna pracovala třebas půl roku a druhá taky půl roku, obě samozřejmě za 100% plat. Úspory v rozpočtu by se pro takový malý fondík jistě našly.

Osobně by se mi myšlenka na půlroční dovolenou za plný plat velmi zamlouvala. Konečně mi jasné, koho volit.

0 0
možnosti

V raném kapitalismu se pracovalo 14, pak 12 až 8 a třeba v pátek dělají dnes Němci jen dopoledne. Záleží jestli se chce nebo bude muset to řešit.

0 0
možnosti

Východoněmecký rocker...:-)

0 0
možnosti