Diskuse

Svobodní chtějí do Evropského parlamentu?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mne by zajímala hlavně jedna věc. Jsou stále Svobodní pro vystoupení z EU, nebo ne? V jejich kampani se tento požadavek už, zdá se neobjevuje; proč? Přitom Mach napsal knihu "Jak vystoupit z EU" a navíc chtějí v europarlamentu spolupracovat s UKIPem, který přece pro vystoupení Anglie z EU stále je. Odstoupení od snahy vystoupit z EU by mi přišlo jako těžká zrada na voličích. Může se k tomu někdo z členů Svobodných odpovědně vyjádřit? Objevuje se taky jejich kritika z konzervativních pozic, viz např. http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svet/politika/komentare/971-svobodni-na-pohodlne-ceste-do-hlavniho-proudu-odsuzuji-ruskou-intervenci-na-krymu-predseda-petr-mach-podporuje-uz-i-vybudovani-americkeho-radaru-v-brdech.htm

Myslím, že by na to chtělo ze strany Svobodných nějak reagovat.

0 0
možnosti

Nejsem od Svobodných, ale jako jejich volič čtu např. jejich FB stránky a jiné. 

1. Protiproud a Hájek má určitou averzi vůči svobodným a vždy když o nich píše tak píše zavádějící informace, které mnohdy nejsou pravdivé. (PP jsem dříve četl, už to je ale dlouho co jsem ho četl naposledy).

2. Svobodní stále chtějí vystoupit z EU, ale to nelze z E. Parlametu. Takže to není součástí kampaně, neboť Evropský parlament nemá vliv na to jestli země vystoupí nebo nevystoupí z EU.

3. O tomhle článku se již vedla debata, kde se ukázalo, že Svobodní ani nikde neřekli, že jsou pro nebo proti radaru. Jen p. Mach někde uvedl, že by to mělo být na svobodné spolupráci. Nebo tak něco.

0 0
možnosti

Svobodní chtějí odejít z EU, ODS ne.

0 0
možnosti

Volná dobrovolná spolupráce za situace kdy většinu důležitých výrob a služeb včetně bankovnictví vlastní "cizinci"? Včetně maloobchodu - přijedu na Mallorcu a šup do LIDLa, který je prakticky stejný jako u nás, jen tam mají gazpacho, víc ryb. Takovýto stav "výrobních sil" vyžaduje harmonizaci práva a x dalších věcí. To co chtějí Svobodní je nereálné, zastaralé, to kapitál nikdy nepřipustí - ať se mi to líbí nebo ne.

1 0
možnosti

Skoda, ze se z vaseho prispevku neda vycist, proc a v cem konretne je vize Svobodnych nerealna a zastarala :-( Vlastnictvi vyroby ci sluzeb, natoz nejaky Lidl, s tim dle meho soudu vubec nesouvisi.

1 0
možnosti