Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

k tomu dovětku pod blogem - na to, abych věděl, koho si mám vybrat, nebudu nikomu strkat do chřtánu peníze.

0 0
možnosti
Foto

Letos tyto volby vynechám. Nevidím žádný přínos pro republiku od našich zástupců. To že si oni řádně naplnili své kapsy nepochybuji. Prestiž našeho státu tam nijak nezvýšili a výjímek které mají některé státy, také nedosáhli. Budou to jen další političtí kývalkové a většina, jak je zvykem, se bude až během jejich působení zdokonalovat v cizích jazycích, tedy bude i jazyková bariéra.Rv

Zatím stále patříme mezi státy které platí, ale zpětně neumí nabízené miliardy vybrat. Nebylo to neuvážené a zbrklé jednání vstoupit nepřipraveni do EU. Jak je vidět, všichni pozorovatelé zaspali a špatně upozornili na možná rizika a resty z nich vyplývající.

Kdo umí, umí, takový stát určitě v EU prosperuje, který ví jak získat dané prostředky zpět a ještě si přihrábnou z peněz těch, kteří zpětnou vazbu nedosáhnou.

 Je to jako pyramida, ti co začali nejdříve se napakují, ti co přicházejí později, dělají vše proto, aby jim to svými vloženými prostředky umožnili, ale pro ně samé už zbývá jen ten šunt ,který vybrat je také velký problém. Myslím si, že to není ani tolik o naší neschopnosti peníze získat, ale v tvrdých pravidlech, které zase nahrávají těm posvěceným.EU

0 0
možnosti
Foto

A nebylo by rozumnější pokusit se protlačit tam někoho konečně rozumného?

I jeden schopný člověk dokážet hodně, pravda, moc jich nemáme.

0 0
možnosti

doufám, že lidi už Babišovi podruhé na špek neskočí

0 1
možnosti

A já zas doufám, že se mu podaří postavení ČR alespoň trochu vylepšit, když doposud tradiční parlamentní bez výjimky v EU zmršili na co šáhli.

1 0
možnosti
Foto

Nevím, jak Babišovy děti, ale moje děti si, doufám, už moc brusele neužijou.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS